4 Fàbregas

Cesc, stop met dat suffe gevoetbal Spain's Cesc Fabregas takes part in a training session on June 16, 2008 at Sportplatz Kampl in Neustift im Stubaital near Innsbruck. Spain will play on 18 June against Greece their Euro 2008 Group D championship match. AFP PHOTO / JAVIER SORIANO AFP

20.45u: Griekenland - Spanje

Met een Catalaanse schoonheid

Oké, hij is te jong (21 jaar). En te klein (1.77 meter) om een vrouw met topmodellenlengte te daten. Maar nou en, dan gaan we er toch bij zitten! Want dit is er een die je niet kunt laten lopen. Voluit heet hij Francesc Fàbregas Soler, maar wij mogen hem Cesc noemen. Hij was jarenlang de jongste doelpuntenmaker bij een of andere Engelse club, Arsenal of Manchester? Maar jeetje, dat is echt zooo oninteressant. Wij geloven allang blind en voor altijd in deze Catalaanse schoonheid. Voor sponsor Nike maakt hij een heldhaftig filmpje waar hij een brandende bal hooghoudt en zichzelf en ons in vuur en vlam zet (zie www.nike.com). Acteur, stuntman, hij kan nog van alles worden, kansen genoeg. Ik zou zeggen; Cesc jongen, stop met dat suffe gevoetbal en ga iets leuks doen! Gewoon lekker centen verdienen en mooie meiden daten. Dat vooral. (VL)

Met bijdragen van Elise Fikse, Titia Ketelaar, Viola Lindner, Hendrik Spiering en Emmelien Stavast