3 Keuren

Dit kan dus niet meer www.doesthislookstupid.com

Outfits keuren

www.doesthislookstupid.com

Hoe vaak heb jij je al afgevraagd of die broek je echt niet dik maakt? Of dat een bepaalde combinatie eigenlijk wel kan? Voor eerlijke antwoorden op vragen hoe je kleding je echt staat, kun je op deze site terecht. Vrouwen, en een enkele man, geven elkaar hier advies over of en hoe ze een kledingstuk zouden moeten dragen. Upload een foto van jezelf in een bepaalde outfit en je krijgt commentaar van andere bezoekers van de site. Of geef zelf je mening over andermans kleren. Je kunt een foto verschillende, soms twijfelachtige, kwalificaties geven, zoals ‘hmm’ of ‘badass’ en zelf tekst en uitleg toevoegen. Bedenk wel van tevoren of je de waarheid echt wilt horen, want het commentaar is soms recht voor zijn raap. Hier krijg je te horen wat anderen werkelijk denken. En dat is best handig, want waar vrienden soms liegen, doet een broek dat nooit. (EF)