2 Kiezen

Veilig maar saai, die Times

Typografie

www.dafont.com

Times, Arial, Helvetica, Verdana, GillSans en Georgia zijn de veilige lettertypekeuzes voor een rapport, scriptie, artikel of ander document. Goed leesbaar, maar origineel zijn ze zeker niet. Ben je er aan toe om qua lettertype eens uit de band te springen? Kijk dan op www.dafont.com. Daar staan honderden lettertypes ontworpen door creatieve geesten, geordend in categorieën als fancy, foreign, look en techno. Ook kun je de populairste honderd ontwerpen bekijken. Sommige lettertypes zijn erg geestig, anderen bijna kunstzinnig en een aantal volstrekt onleesbaar. Het merendeel is simpel en gratis te downloaden voor zowel Mac als pc. Niet standaard en ook zeker niet bruikbaar voor al je officiële documenten, maar zeer geschikt om de voorkant van je laatste scriptie wat op te leuken. Ook het bekijken van de site is de moeite waard. (ES)