Bij een massagraf in Srebrenica

Bij een massagraf in Srebrenica Srebrenica. Militairen van de Europese vredesmacht Eufor nemen in Bosnië foto’s van forensische experts die opgravingen doen in een massagraf bij Srebrenica. De experts van het Internationale Comité voor Vermisten graven in de voormalige VN-veiligheidszone lichamen op van Bosnische moslims. Gisteren begon in Den Haag een proces tegen de Nederlandse staat dat is aangespannen door een overlevende van de massaslachting in Srebrenica in 1995. Foto Reuters EUFOR peacekeepers in Bosnia take pictures of forensic experts from the International Commission for Missing Persons (ICMP) work in a mass grave with the remains of Bosnian Muslims discovered in the former UN safe-zone of Srebrenica June 16, 2008. A Dutch court on Monday began hearing from a survivor of the 1995 Srebrenica massacre who says Dutch troops guarding the Bosnian town as part of a U.N. force allowed Bosnian Serbs to murder his family. REUTERS/Damir Sagolj (BOSNIA AND HERZEGOVINA) REUTERS