3 Luca Toni

Bayern Munich's Italian striker Luca Toni proclaims his innocence after been called offside during the first-leg UEFA Cup quarter-final football match Bayern Munich vs. Getafe CF on April 3, 2008 at the Allianz Arena in the southern German city of Munich. AFP PHOTO DDP/ OLIVER LANG AFP

20.45u: Frankrijk - Italië

Met een lange Italiaan

Een Italiaan van 1 meter 94. Kijk, now we’re talking. Dan maakt de rest eigenlijk niet zo veel meer uit. Hoewel, jammer misschien dat-ie geen Fabio heet. En geen Cannavaro. En niet bloot in de Cosmopolitan staat. Maar hij is tenminste niet geblesseerd en dus wel in vol ornaat te bewonderen. Vanavond misschien wel voor het laatst. Luca Toni is best leuk. Behalve dan dat matje. Dat kan toch echt niet meer! Dat heeft überhaupt nooit gekund! En wat is er toch met z’n mimiek? Dat gezicht lijkt wel buitenproportioneel beweeglijk. Welja, het is eigenlijk gewoon een schatje, deze Luca Toni. Goedaardig tot op z’n botten, dat zie je meteen. Hij gebaart vroom en houdt vast alleen maar van zijn Italiaanse mama. Alleen wel eerst eventjes langs de kapper, Luca. (VL)

Met bijdragen van Nicole Carlier, Titia Ketelaar en Viola Lindner