2 Oplossen

caption: "Way to Go" -- Grissom (William Petersen) inspects a brand new tool, the Hawkeye Rigid Borascope used to examine the interior of a gun barrel, as the CSI's investigate the murder of a small-waisted man decapitated by a train on the sixth season finale of CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION, scheduled to air on the CBS Television Network. Photo: Robert Voets/CBS ©2006 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved. copyright: Season #6; Prod #624

Mysterie oplossen

www.mysterynet.com

Fan van Agatha Christie? Edgar Allan Poe? Alfred Hitchcock? Of meer van Gil Grissom uit CSI? Dan is mysterynet.com een must. De makers verzamelen weetjes en achtergronden over alle boeken, films en tv-programma’s die ook maar een beetje het label ‘detective’ verdienen. Verslavend zijn de minimysteries, die in 2 tot 5 minuten zijn op te lossen. Deze maand: miljonairszoon Wink wordt ontvoerd. Als zijn broer Eric het losgeld gaat betalen wordt hij van achteren neergeslagen. Het geld is weg. Volgens Eric droeg de dader een zwart vest en een spijkerbroek. Twee verdachten worden gearresteerd: een dakloze vrouw met een zwart vest dat ze „net gevonden heeft”, en een man die wegrent als de politie aankomt en een strafblad heeft. Wie is de dader? (TK)