1 Klikken

Interactieve strip hoteloscartangoecholima.com

Surrealistische webstrip

hoteloscartangoecholima.com

Gloednieuw is het niet meer maar desondanks bijzonder: webcomic Hotel van internetkunstenaar Han Hoogerbrugge. Hotel is een vervolgverhaal over Dr. Doglin die mysterieuze tests uitvoert. De strip is interactief: personages waarboven een balletje cirkelt hebben iets te zeggen, klik op hen en het verhaal gaat verder. Ook veel hotelgasten en decorstukken doen bij een muisklik verrassende dingen. Striptease opvoerende clowns, een rondhupsende Lady Di, laptops die in brand vliegen. Namen als Wim de Bie en Marcel Möring figureren in de strip. Klik en je vindt ze. Een timer vertelt hoelang elke scène nog duurt. Het verhaal is leuk, maar de surrealistische animaties zijn reden genoeg om rond te klikken. (NC)