tv film

tv film Vanity Fair(Mira Nair, 2004) RTL 5, 20.30-23.00u. William Makepeace Thackeray’s satirische roman uit 1847 is talloze malen verfilmd. In deze versie van de Indiase regisseur Mira Nair wordt de amorele en ambitieuze Becky Sharp gespeeld door Reese Witherspoon. Ze probeert door manipulatie hoger op de sociale ladder te komen. (Left to right) James Purefoy and Reese Witherspoon star in Mira Nairs "Vanity Fair", a Focus Features release. (AP Photo/Focus Features) Associated Press

Vanity Fair(Mira Nair, 2004)RTL 5, 20.30-23.00u.

William Makepeace Thackeray’s satirische roman uit 1847 is talloze malen verfilmd. In deze versie van de Indiase regisseur Mira Nair wordt de amorele en ambitieuze Becky Sharp gespeeld door Reese Witherspoon. Ze probeert door manipulatie hoger op de sociale ladder te komen.