RTL brengt opvolger van `De Gouden Kooi`

HILVERSUM. RTL komt in september met een nieuwe afvalrace vanuit de roemruchte Gouden Kooi-villa in Eemnes. In het programma Can`t Buy Me Love moeten tussen tien en vijftien vrijgezellen proberen zoveel mogelijk geld te verdienen en ondertussen in het huis de juiste partner te vinden die hen verder kan helpen in het spel. De kandidaten worden twee tot drie maanden opgesloten in de villa en kunnen elke week worden weggestemd. De zender zoekt momenteel ”goedgebekte singles” tussen 18 en 35 jaar die mee willen doen. Het pand in Eemnes was oorspronkelijk voor de winnaar van De Gouden Kooi, de omstreden realitysoap die voor veel maatschappelijke ophef zorgde. Maar omdat het programma niet zo lang liep als gepland, voldeed winnaar Jaap niet aan de voorwaarden om het huis te krijgen.