Overige films

Le Crabe-Tambour (Pierre Schoendoerffer, 1977, Frankrijk). Psychologisch drama over mannenvriendschap speelt zich af op een boot en heeft de vertelstructuur van Rashomon. Kapitein, arts en machinist halen herinneringen op aan een mysterieuze vriend. Met Jean Rochefort, Jacques Perrin. TV5, 18.30-20.30u.

Men with Brooms (Paul Gross, 2002, Canada). Klucht over opgeheven team curlers die zich na de dood van de coach herenigen en onder leiding van Paul Gross weer kampioen willen worden. Ook met Leslie Nielsen, Connor Price, Molly Parker. RTL7, 20.30-22.35u.

Miss Congeniality (Donals Petrie, 2000, VS). Komedie. Sandra Bullock als onhandige FBI-agente die undercover deelneemt aan een missverkiezing om sabotage te verijdelen, maar gaandeweg ook graag wil winnen. Ook met Michael Caine, Candice Bergen, William Shatner. SBS6, 20.30-22.40u.