Opvolger van `De Gouden Kooi`

HILVERSUM, 16 juni. RTL komt in september met een nieuwe afvalrace vanuit de roemruchte Gouden Kooi-villa in Eemnes. In het programma Can`t Buy Me Love moeten tussen tien en vijftien vrijgezellen proberen zoveel mogelijk geld te verdienen en intussen in het huis de juiste partner vinden die hen verder kan helpen in het spel. De kandidaten worden twee tot drie maanden opgesloten in de villa en kunnen elke week worden weggestemd. De zender zoekt nu ”goedgebekte singles” tussen 18 en 35 jaar die mee willen doen. Het pand in Eemnes was oorspronkelijk voor de winnaar van De Gouden Kooi, de omstreden realitysoap die voor veel maatschappelijke ophef zorgde. Maar omdat het programma minder lang liep dan gepland, voldeed de winnaar niet aan de voorwaarden om het huis te krijgen.

Een verhaal over nieuwe tv-formats via nrc.nl/media