Kaal is mooi! (1)

Kaal is mooi! (1) klik@nrc.nl Guido Holtman uit Amsterdam mailt: ‘Al zolang ik mij kan herinneren (zeker 15 jaar) heb ik een kaal hoofd, het staat goed, is onderhoudsvriendelijk en voelt heerlijk! Deze foto is genomen op de boot naar Vlieland, waar ik graag zonder haren in de wind uitwaai.’ In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Volgende week is het thema: ‘Kaal is mooi’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en beschrijving mee te sturen. Afgebeelde personen moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de fotokeuze wordt niet gecorrespondeerd. Een beetje man heeft tegenwoordig een kaalgeschoren hoofd. Laat zien die knappe kale koppen! Stuur een foto klik@nrc.nl.

Guido Holtman uit Amsterdam mailt: ‘Al zolang ik mij kan herinneren (zeker 15 jaar) heb ik een kaal hoofd, het staat goed, is onderhoudsvriendelijk en voelt heerlijk! Deze foto is genomen op de boot naar Vlieland, waar ik graag zonder haren in de wind uitwaai.’