3 MUZIEK

Spinvis. Foto Peter Hilz Nederland, Rotterdam, 02 november 2006 Spinvis PvdA Arena Bijeenkomst: Politiek en feest met Wouter xBos Optredens na afloop van Spinvis en Junkie XL. De avond wordt gepresenteerd door Jan Douwe Kroeske.; Ê; Locatie: Off Corso; Kruiskade Rotterdam. foto: Peter hilz Hilz, Peter

Fine Fine Music

Rotterdam: De Parade. Per dag zijn er ongeveer drie optredens. Entree: 6,50 euro. www.deparade.nl

Een zomer lang zet De Parade zijn tenten op om haar publiek te trakteren op niet alledaags theater, muziek, dans, film en beeldende kunst. Tijdens deze editie kan er onder de noemer ‘Fine Fine Music on Parade’ in een intieme setting ook worden genoten van optredens van Spinvis, Johan, Alamo Race Track, Lucky Fonz III, Roosbeef, Gem, Charlie Dée en het Amsterdam Songwriters Guild. Vandaag: Spinvis (solo). Zie ook: www.finefinemusic.com