Van der Sar vestigt record Oranje

Doelman Edwin van der Sar krijgt een kus van zijn dochter na de zege van Oranje tegen Frankrijk. Van der Sar speelde gisteren zijn 26ste wedstrijd op een groot toernooi, zijn vijftiende op een EK. Van der Sar stond ook elf keer in doel bij een WK. Met die 26 wedstrijden is hij Dennis Bergkamp gepasseerd als recordhouder. Bergkamp speelde voor Oranje 13 EK-duels en 12 WK-wedstrijden. Voor Van der Sar, gisteren opnieuw een van de uitblinkers, volgen op het EK nog minstens twee duels. (Foto AFP) Dutch goalkeeper Edwin van der Sar celebrates with his daughter at the end of the Euro 2008 Championships Group C football match Netherlands vs. France on June 13, 2008 at the Stade de Suisse Wankdorf in Bern, Switzerland. AFP PHOTO / PAUL ELLIS -- MOBILE SERVICES OUT -- AFP