ZOOM Safari

ZOOM Safari Hilversum Een loslopende krokodil in de studio, een webcam in een arendsnest. De expositie ZOOM Safari - Beesten in Beeld en Geluid, neemt bezoekers mee op een avontuurlijke tocht door ruim een halve eeuw beesten in beeld. Van de wilde dieren op de Afrikaanse savanne tot het gekrioel in de achtertuin. Op oude filmbeelden tonen bekende filmers als Hugo van Lawick, Bert Haanstra en Luc Enting dat voor het maken van een dierenfilm soms inventiviteit en een hoop lef nodig is.

Hilversum

Een loslopende krokodil in de studio, een webcam in een arendsnest. De expositie ZOOM Safari - Beesten in Beeld en Geluid, neemt bezoekers mee op een avontuurlijke tocht door ruim een halve eeuw beesten in beeld. Van de wilde dieren op de Afrikaanse savanne tot het gekrioel in de achtertuin. Op oude filmbeelden tonen bekende filmers als Hugo van Lawick, Bert Haanstra en Luc Enting dat voor het maken van een dierenfilm soms inventiviteit en een hoop lef nodig is.

T/m 4 jan. Museum Beeld en Geluid, Mediapark, Sumatralaan 45, Hilversum, Di-zo 10-21u.