Verborgen tuinen

Verborgen tuinen BUITENLAND Rotterdam Meer dan 120 tuineigenaren stellen 14 en 15 juni hun verscholen buitenplaats open voor publiek tijdens de 8ste editie van Verborgen Tuinen. De tuinen zijn verspreid over heel Rotterdam: van Vreewijk tot Prinsenland en van Delfshaven tot Kralingen is er van alles te doen in het groen. In veel tuinen kan de bezoeker kennismaken met eetbare bloemen en (tuin)planten. Er zijn vier fietsroutes uitgezet, elk langs zo’n dertig tuinen.

Rotterdam

Meer dan 120 tuineigenaren stellen 14 en 15 juni hun verscholen buitenplaats open voor publiek tijdens de 8ste editie van Verborgen Tuinen. De tuinen zijn verspreid over heel Rotterdam: van Vreewijk tot Prinsenland en van Delfshaven tot Kralingen is er van alles te doen in het groen. In veel tuinen kan de bezoeker kennismaken met eetbare bloemen en (tuin)planten. Er zijn vier fietsroutes uitgezet, elk langs zo’n dertig tuinen.

Aanvangstijden: 10u30-16u30. Prijs: € 5, tuinengids € 7,50. Korting met Rotterdampas, coupon 50. Inl: www.verborgentuinen.nl