tv voetbal

tv voetbal EK-voetbal: Nederland-Frankrijk Ned.1, 20.00-22.45u. Liveverslag met commentaar van Evert ten Napel, en wedstrijdanalyse door Johan Cruijff en Youri Mulder. Na afloop Studio Sportzomer, waarin Jack van Gelder [praat met Danny Blind, Gertjan Verbeek en Mario Been. Wil je objectiever commentaar? Ook BBC1 zendt de wedstrijd uit, met oud-voetballer Gary Lineker als commentator. Of kijk naar Duitsland 1 (ARD), met na afloop de EM-club met de Duitse Jack van Gelder, Waldermar Hartmann. WFA42T:VOETBAL EK 2008:AMSTERDAM;09JUN2008-Maandagavond Holland-Italie op het Leidseplein te AmsterdamWFA/mj/str.Michael Jacobs WFA WFA

EK-voetbal: Nederland-FrankrijkNed.1, 20.00-22.45u.

Liveverslag met commentaar van Evert ten Napel, en wedstrijdanalyse door Johan Cruijff en Youri Mulder. Na afloop Studio Sportzomer, waarin Jack van Gelder [praat met Danny Blind, Gertjan Verbeek en Mario Been.

Wil je objectiever commentaar? Ook BBC1 zendt de wedstrijd uit, met oud-voetballer Gary Lineker als commentator. Of kijk naar Duitsland 1 (ARD), met na afloop de EM-club met de Duitse Jack van Gelder, Waldermar Hartmann.