Toren beklimmen en skaten

Toren beklimmen en skaten KINDEREN Amersfoort Op de Amersfoortse Familiedagen zijn er zaterdag 14 juni demonstraties en skatewedstrijden in Sk8park Amersfoort. De Circusschool geeft op het Onze Lieve Vrouweplein workshops acrobatiek voor koppels (volw + kind). Ook zijn er workshops timmeren en beestjes maken (aub reserveren). Zondag 15 juni worden in de stadshal de nieuwste bordspellen en playstations gepresenteerd. De Onze Lieve Vrouwetoren kan beklommen worden en in de Oudemannenzaal van Museum Flehite kruipen spelers in de huid van gastelingen.

Amersfoort

Op de Amersfoortse Familiedagen zijn er zaterdag 14 juni demonstraties en skatewedstrijden in Sk8park Amersfoort. De Circusschool geeft op het Onze Lieve Vrouweplein workshops acrobatiek voor koppels (volw + kind). Ook zijn er workshops timmeren en beestjes maken (aub reserveren). Zondag 15 juni worden in de stadshal de nieuwste bordspellen en playstations gepresenteerd. De Onze Lieve Vrouwetoren kan beklommen worden en in de Oudemannenzaal van Museum Flehite kruipen spelers in de huid van gastelingen.

www.amersfoortsefamiliedagen.nl