Meesters in de beeldhouwkunst

Meesters in de beeldhouwkunst Valkenburg/Maastricht In de tuinen van Château Neercanne en Château St. Gerlach wordt voor de tiende keer door Gallery Bell’Arte de expositie Meesters in de Beeldhouwkunst georganiseerd. Er zijn zo'n 100 sculpturen te zien van Pépé Grégoire die een groot deel van zijn oeuvre tentoonstelt en o.a. Hans Bayens, Lotta Blokker, Emile Cornelis, Charles Dumernit, Guus Hellegers, Carlos Mata, Eddy Roos en Francesca Zijlstra.

Valkenburg/Maastricht

In de tuinen van Château Neercanne en Château St. Gerlach wordt voor de tiende keer door Gallery Bell’Arte de expositie Meesters in de Beeldhouwkunst georganiseerd. Er zijn zo'n 100 sculpturen te zien van Pépé Grégoire die een groot deel van zijn oeuvre tentoonstelt en o.a. Hans Bayens, Lotta Blokker, Emile Cornelis, Charles Dumernit, Guus Hellegers, Carlos Mata, Eddy Roos en Francesca Zijlstra.

T/m 30 sept Château Neercanne, Cannerweg 800, Maastricht en Château St. Gerlach, J. Corneli Allee 1, Valkenburg. Dag 10-18u. Inl www.gallerybell-arte.com

Rectificatie / Gerectificeerd

Correcties en aanvullingen

Pépé Grégoire

In de selectie Beeldende Kunst (Cultureel Supplement, 13 juni, pagina 19) staat vermeld dat in de beeldentuinen van Château Neercanne en Sint Gerlach het oeuvre van Pépé Gregroire te zien is. Op de expositie Meesters in de beeldhouwkunst zijn echter slechts enkele beelden van Grégroire te zien. In de tuinen zijn ook werken van andere beeldhouwers te zien.