Landschapstriënnale

Landschapstriënnale Apeldoorn Tot 28 september is er in en om Apeldoorn een 100 dagen durende manifestatie over cultuur, tuin en landschap. Het programma is in Museum Kröller-Müller, Nationaal Museum Paleis Het Loo, CODA Museum, Radio Kootwijk, De Nettenfabriek, het Nationale Park De Hoge Veluwe en Park Berg en Bos. Tijdens de Triënnale is er een tuinenroute die liefhebbers van tuinen en kunst langs 20 bijzondere particuliere tuinen, 8 kunsttuinen en 12 grotere activiteiten voert. Er zijn ook kleine tuinconcerten, workshops en tentoonstellingen. Inl www.triennale.nl

Apeldoorn

Tot 28 september is er in en om Apeldoorn een 100 dagen durende manifestatie over cultuur, tuin en landschap. Het programma is in Museum Kröller-Müller, Nationaal Museum Paleis Het Loo, CODA Museum, Radio Kootwijk, De Nettenfabriek, het Nationale Park De Hoge Veluwe en Park Berg en Bos. Tijdens de Triënnale is er een tuinenroute die liefhebbers van tuinen en kunst langs 20 bijzondere particuliere tuinen, 8 kunsttuinen en 12 grotere activiteiten voert. Er zijn ook kleine tuinconcerten, workshops en tentoonstellingen. Inl www.triennale.nl