Jimmy Cliff

Jimmy Cliff Amsterdam De onlangs 60 geworden reggaezanger en liedjesschrijver van Many rivers to cross en The Harder they come is nog steeds actief, zij het dat zijn laatste cd uit 2004 stamt en hij zich op live-werk heeft toegelegd. Jimmy Cliff en zijn negen man sterke band vertegenwoordigen het toegankelijke gezicht van de reggae. De zanger is er niet vies van om ook de klassiekers van Bob Marley en Peter Tosh aan zijn repertoire toe te voegen, net als de folksong The lion sleeps tonight in een reggaejasje.

Amsterdam

De onlangs 60 geworden reggaezanger en liedjesschrijver van Many rivers to cross en The Harder they come is nog steeds actief, zij het dat zijn laatste cd uit 2004 stamt en hij zich op live-werk heeft toegelegd. Jimmy Cliff en zijn negen man sterke band vertegenwoordigen het toegankelijke gezicht van de reggae. De zanger is er niet vies van om ook de klassiekers van Bob Marley en Peter Tosh aan zijn repertoire toe te voegen, net als de folksong The lion sleeps tonight in een reggaejasje.

17 juni Paradiso, Amsterdam, 18 juni 013, Tilburg, 19 juni Tivoli, Utrecht