Festival Classique in Den Haag

Festival Classique in Den Haag Den Haag Het tweede Festival Classique speelt zich dit weekeinde af in het centrum van Den Haag. Het Residentie Orkest geeft elke dag een concert olv chef-dirigent Neeme Järvi op een podium in de Hofvijver met aansprekende en populaire muziek. Verder veel in de openlucht en optredens van onder anderen Lavinia Meijer, Jonathan Biss, Dame Kiri Te Kanawa en Simone Lamsma op sfeervolle locaties, zoals de Kloosterkerk, Diligentia, de Koninklijke Schouwburg en de anders voor niet-leden ontoegankelijke Sociëteit de Witte aan het Plein. Inl: www.festivalclassique.nl

Den Haag

Het tweede Festival Classique speelt zich dit weekeinde af in het centrum van Den Haag. Het Residentie Orkest geeft elke dag een concert olv chef-dirigent Neeme Järvi op een podium in de Hofvijver met aansprekende en populaire muziek. Verder veel in de openlucht en optredens van onder anderen Lavinia Meijer, Jonathan Biss, Dame Kiri Te Kanawa en Simone Lamsma op sfeervolle locaties, zoals de Kloosterkerk, Diligentia, de Koninklijke Schouwburg en de anders voor niet-leden ontoegankelijke Sociëteit de Witte aan het Plein.

Inl: www.festivalclassique.nl