Dode schildpad in Bergsingel

Wij, David, Bas, Fons en Joris, waren 23 mei oud afval uit de Bergsingel aan het vissen, omdat we ons verveelden. We waren met onze schepnetten plastic zakken aan het pakken, toen we ernaast een schildpadje zagen liggen. De schildpad dreef op zijn kop in de singel. We haalden de schildpad er met ons schepnet uit en brachten de schildpad naar huis. Joris vader liet ons de schildpad in de tuin begraven. We schrokken heel erg toen we de schildpad zagen. Het is bijzonder omdat er geen schildpadden in de singel horen te zwemmen. We hebben van een meisje gehoord dat een man die erin heeft gegooid. Eigen dierennieuws van David Meijer (9), Bas van der Meij (10), Fons Kerkhoven (9) en Joris Couvée, (10), uit Rotterdam

Wij, David, Bas, Fons en Joris, waren 23 mei oud afval uit de Bergsingel aan het vissen, omdat we ons verveelden. We waren met onze schepnetten plastic zakken aan het pakken, toen we ernaast een schildpadje zagen liggen. De schildpad dreef op zijn kop in de singel. We haalden de schildpad er met ons schepnet uit en brachten de schildpad naar huis. Joris vader liet ons de schildpad in de tuin begraven. We schrokken heel erg toen we de schildpad zagen. Het is bijzonder omdat er geen schildpadden in de singel horen te zwemmen. We hebben van een meisje gehoord dat een man die erin heeft gegooid.

Eigen dierennieuws van David Meijer (9), Bas van der Meij (10), Fons Kerkhoven (9) en Joris Couvée, (10), uit Rotterdam