Dichter op de Huid

Dichter op de Huid Fort Asperen De exposities Dichter op de huid en Op het lijf geblazen in Fort Asperen zijn verkenningen van de vele betekenissen van de huid. Bij Op het lijf geblazen is aan (mode)ontwerpers en kunstenaars gevraagd iets te maken in glas dat draagbaar is. Behalve in sieraden en in kleinere accessoires lijkt het gebruik van glas niet erg logisch, maar kunstenaars hebben toch toepassingen weten bedenken. Dichter op de huid is een breed project over lichaam, identiteit, cultuur en wetenschap. T/m 21 sept Fort Asperen, Langedijk 60, Acquoy. Di-zo 10-17u. Inl www.fortasperen.n

Fort Asperen

De exposities Dichter op de huid en Op het lijf geblazen in Fort Asperen zijn verkenningen van de vele betekenissen van de huid. Bij Op het lijf geblazen is aan (mode)ontwerpers en kunstenaars gevraagd iets te maken in glas dat draagbaar is. Behalve in sieraden en in kleinere accessoires lijkt het gebruik van glas niet erg logisch, maar kunstenaars hebben toch toepassingen weten bedenken. Dichter op de huid is een breed project over lichaam, identiteit, cultuur en wetenschap.

T/m 21 sept Fort Asperen, Langedijk 60, Acquoy. Di-zo 10-17u. Inl www.fortasperen.n