Clown aan ketting op Oerol

Terschelling Op het Oerol Festival staan Boogaerdt en Van der Schoot te wachten op een bus. Ze willen naar Moskou, maar ze doen het niet. Met Tsjechov bij de bushalte make ze een losse, hilarische bewerking van Drie zusters. Sabri Saad el Hamus brengt Sawn, deel vier in zijn serie over de islam. Dit deel gaat over de Ramadan. El Hamus krijgt weerwoord van Sarah Moeremans. Deze regisseert ook Deuten en De Goeij in S ch m i e r e , over een clown aan een ketting. Laura van Dolron dient Lars von Trier van repliek in de solo Laura en Lars. Terschellings Oerol 13 t/m 22 juni. Inl. www.oerol.nl

Terschelling

Terschelling Op het Oerol Festival staan Boogaerdt en Van der Schoot te wachten op een bus. Ze willen naar Moskou, maar ze doen het niet. Met Tsjechov bij de bushalte make ze een losse, hilarische bewerking van Drie zusters. Sabri Saad el Hamus brengt Sawn, deel vier in zijn serie over de islam. Dit deel gaat over de Ramadan. El Hamus krijgt weerwoord van Sarah Moeremans. Deze regisseert ook Deuten en De Goeij in S ch m i e r e , over een clown aan een ketting. Laura van Dolron dient Lars von Trier van repliek in de solo Laura en Lars. Terschellings Oerol 13 t/m 22 juni. Inl. www.oerol.nl