Bloomsday

Den Haag Bloomsday is de literaire bijeenkomst t.g.v. van Bloomsday, de dag waarop de roman Ulysses van James Joyce zich ruim een eeuw geleden afspeelt (16 juni 1904 om precies te zijn). Ierse acteurs van de Irish Theatre Group brengen vervolgens de Griekse Odyssee in het Engels ten tonele zoals die wordt beschreven in Ulysses van James Joyce. Het script is van Ruud Hisgen, Doreen van der Post, Wim Tigges en Petra Veenstra.

Den Haag

Bloomsday is de literaire bijeenkomst t.g.v. van Bloomsday, de dag waarop de roman Ulysses van James Joyce zich ruim een eeuw geleden afspeelt (16 juni 1904 om precies te zijn).

Ierse acteurs van de Irish Theatre Group brengen vervolgens de Griekse Odyssee in het Engels ten tonele zoals die wordt beschreven in Ulysses van James Joyce. Het script is van Ruud Hisgen, Doreen van der Post, Wim Tigges en Petra Veenstra.

Vrij toegang (N.B. Voertaal Engels) Aanvang: 20u. Haagse Kunstkring, Denneweg 64. Inl 070-3647 585 & www.haagsekunstkring.nl