Artis ZOOmeravonden

Amsterdam Deze zomer is Artis weer elke zaterdagavond in juni, juli en augustus tot zonsondergang open. Elke ZOOmeravond is er een gevarieerd programma met ‘kijkjes achter de schermen’, rondleidingen (14 juni o.a. over planten in het Vlinderpaviljoen), familiespeurtocht, theateroptredens en live muziek. In het Planetarium kunnen bezoekers meereizen met een spacetrip. Schminken

Amsterdam

Deze zomer is Artis weer elke zaterdagavond in juni, juli en augustus tot zonsondergang open. Elke ZOOmeravond is er een gevarieerd programma met ‘kijkjes achter de schermen’, rondleidingen (14 juni o.a. over planten in het Vlinderpaviljoen), familiespeurtocht, theateroptredens en live muziek. In het Planetarium kunnen bezoekers meereizen met een spacetrip.

Artis is dagelijks geopend van 9-18u, maar tijdens de ZOOmeravonden tot zonsondergang. De ZOOmeravondenprogrammering gaat van start vanaf 18u. Inl: www.artis.nl