3 kleden

Directeur(knutsel)shirt

Vaderdagkado

www.atelieraf.nl

Papa’s die met de tijd meegaan, kun je met Vaderdag verrassen met een frisse aanvulling op hun garderobe. Ga je dit jaar niet voor de nieuwe sokken of een hippe stropdas, wat te denken van een mooi nieuw overhemd? Laat het oude dan niet verdwijnen in de poetslappenmand, maar stuur dit op naar atelier AF! Hier worden vrolijke kinderschorten gemaakt van tweedehands overhemden, van je eigen of een andere leuke vader die zijn hemd al heeft afgestaan. Het model Chef nodigt uit tot onbezorgd beslagjes roeren en in de Directeur schuif je aan voor het serieuze knutselwerk. Voor extra Vaderdagpret doet papa ook mee met vingerverven, maar die moet dan maar een eigen schortje voor. Want als atelier AF! zijn oude overhemd in haar creatieve handen heeft gehad, past papa er niet meer in. De schorten zijn in twee maten verkrijgbaar, small en medium. (LdH)