2 spelen

Wit zit er achter het virus? www.misdadig.nl

Het Erasmus Virus

www.misdadig.nl

Juni is de Maand van het Spannende boek. Daarom kun je de hele maand online meedoen aan het multimediale moordspel Het Erasmus Virus. Als deelnemer kruip je in de huid van rechercheurs Charlois en Van Crooswijk. Vanachter je pc ga je op zoek naar het criminele brein achter het dodelijke Erasmus Virus, dat zich via internet verspreidt. Via de site kun je aanwijzingen verdienen en vind je links naar bijvoorbeeld handige blogs. In Spits komen artikelen met aanwijzingen, en RTV Rijnmond en RTV West zenden filmpjes uit. Alles wat je hebt gemist is terug te vinden via de site van het moordspel, dus je kunt nog op elk moment instappen. Ga ook zelf op zoek, bijvoorbeeld via de Erasmus Virus Hyve. Daar vind je filmpjes en wisselen deelnemers informatie uit. Ontrafel het mysterie en maak kans op onder andere een notebook en een iPod. (EF)