Overige films

A Lot Like Love (Nigel Cole, 2005, VS). Karakterloze komedie. Ashton Kutcher en Amanda Peet zijn voor elkaar geschapen, ze weten het alleen nog niet. Net5, 20.30-22.25u.

Waterworld (Kevin Reynolds, 1995, VS). Met kieuwen uitgeruste Kevin Kostner is de held in een verre, gruwelijke toekomst, wanneer de poolkappen gesmolten zijn en de wereld onder water staat. Bad guy Dennis Hopper is de aanvoerder van een soort nautische Hell’s Angels. Veronica, 20.30-23.10u., onderbroken door Hotshots.

Dying Young (Joel Schumacher, 1991, VS). Volgens Hollywoodwetten esthetisch en sentimenteel verantwoorde smartlap. Liefde overwint bij verpleegster Julia Roberts en leukemie-patiënt Campbell Scott het milieuverschil. Film gaat niet over pijn en verlossing, maar over netjes doodgaan. RTL8, 20.30-22.30u.