Welterusten

Welterusten Tokio. Een jonge Japanse vrouw demonstreert hoe comfortabel slapen kan zijn. Het bed hangt aan de buitenkant van een kantoorgebouw in Tokio’s bekendste luxueuze winkelcentrum Ginza. Met deze stunt wil een Japanse hotelketen op ludieke wijze een nieuw bed promoten dat de „de slaap van de hotelgasten zal bevorderen”. Foto AFP / Toshifumi Kitamura CORRECTION CHANGING HOTEL IN FIRST SENTENCE TO COMMERCIAL BUILDING A girl demonstrates the sleeping performance of a bed hanging vertically from a commercial building at Tokyo's Ginza shopping district on June 10, 2008. The hotel chain is displaying the model and bed to promote a "Sleep Advantage" program. AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA AFP

Een jonge Japanse vrouw demonstreert hoe comfortabel slapen kan zijn. Het bed hangt aan de buitenkant van een kantoorgebouw in Tokio’s bekendste luxueuze winkelcentrum Ginza. Met deze stunt wil een Japanse hotelketen op ludieke wijze een nieuw bed promoten dat de „de slaap van de hotelgasten zal bevorderen”.