op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Het Britse parlement stemt over een wet die het mogelijk moet maken om gevangenen langer zonder aanklacht vast te houden Onderhandelingen tussen rivalen China en Taiwan voor het eerst sinds 1998 De Europese Commissie oordeelt over de staatssteun van Italië aan het noodlijdende Alitalia.

Meer Cewebrities van lezers

In het artikel ‘Nieuwe celebrities beginnen als cewebrities’ schreef nrc.next maandag over de videoclip van Weezer, waarin verschillende internethelden bij elkaar komen. Lezers komen met nog meer (parodieën op) webhelden. Zo wordt Chuck Norris in de blender gegooid, voert Anonymous actie tegen Scientology en komt uit Leeuwarden een tip over een South Park-aflevering waarin Tay Zonday, Dramatic Look Hamster, The Numa Numa Guy en the Tron Guy figureren.

Bekijk de filmpjes via nrcnext.nl/cewebs