2 luisteren

„Oh think twice...”

Muzieklijsten delen

Playlist.com

Onvoorstelbaar dat ik zeventien jaar geleden zeven gulden neerlegde voor mijn eerste plaatje. Een vinylsingle van Phil Collins. Onvoorstelbaar dat ik op mijn elfde fan was van die kalende drummer, maar vooral dat het drie weken tijd en zakgeld kostte voor ik Another Day In Paradise thuis kon beluisteren. Neem nu www.playlist.com. Registreer je gratis en snel (sla de stap waarin telefoongegevens worden gevraagd over), tik Another Day In Paradise in, en spelen maar. Gratis. Voeg het nummer toe aan de playlist ‘jeugdsentiment’. Of vind onder de 27 miljoen andere gebruikers iemand die ook van Collins houdt/hield, of van iets – eh – modieuzer, en luister naar wat die verder draait. Andermans muzieklijsten kunnen verrassende nummers bevatten. De playlists zijn vanaf elke pc met internet af te spelen, dus ook op het jarentachtigfeestje van die oude schoolvriendin. (TV)