100 doden bij crash in Soedan

100 doden bij crash in Soedan Khartoum. Bij een vliegtuigongeluk in de Soedanese hoofdstad Khartoum zijn gisteravond zeker honderd doden gevallen. Het toestel, een Airbus A310 van de nationale luchtvaartmaatschappij van Soedan, had 200 mensen aan boord toen het in slecht weer terechtkwam tijdens de landing. Het was vanuit de Syrische hoofdstad Damascus vertrokken en had een tussenlanding gemaakt in Amman, Jordanië. Foto AP/Sudan TV This video frame grab image taken from Sudan TV via AP Television News shows a plane that burst into flames after apparently veering off a runway at an airport in Khartoum, Sudan, Tuesday June 10, 2008. About 200 passengers are thought to have been aboard, but it is unclear how many might be casualties. (AP Photo/Sudan TV via APTN) Associated Press