Overige films

Glitter (Vondie Curtis-Hall, 2001, VS). In fenomenale flop speelt Mariah Carey min of meer haar eigen levensgeschiedenis: arm meisje schopt het tot topzangeres. RTL 8, 20.30-22.05u.

Big Daddy (Dennis Dugan, 1999, VS). Komisch vehikel voor Adam Sandler. Onverantwoordelijke dertiger wordt plots opgescheept met de zorg voor een jochie. Veronica, 20.40-22.20u., halverwege tien minuten lang onderbroken voor Hotshots.

The Exorcist III (William Peter Blatty, 1990, VS). Een grootse hoofdrol van George C. Scott, betrekkelijk literaire dialogen en een geserreerde filmstijl zijn opmerkelijke eigenschappen van tweede vervolg op megasucces uit 1973. Desondanks: baarlijke nonsens waarin Satan niet alleen een psychiatrische patiënt maar ook demente bejaarden inpalmt om dood en verderf te zaaien. RTL 7, 22.30-0.40u.