3 Fredrik Ljungberg

Lekkerder met geolied bovenlijf Sweden's Fredrik Ljungberg reacts during a training session at London Colney, near London,Tuesday, March 25, 2008. Sweden play Brazil in a friendly soccer match at the Emirates Stadium in London on Wednesday. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Associated Press

20.45u: Griekenland-Zweden

Met een mooie voetballer!

Je houdt niet van voetbal, maar wel van mooie mannen? Dan is het EK ook het kijken waard. En aangezien er toch geen ontkomen meer aan is, vanaf vandaag op deze pagina een mooie voetballer, als reden om tóch te kijken. Vanavond: Karl Fredrik Ljungberg, kortweg Freddie. Zweed. Middenvelder en oud-fotomodel voor Calvin Klein underwear. Heel sexy. Deze 31-jarige ziet er op het eerste gezicht niet onwijs mooi uit: niet zo groot (1,75 m) en een weinig vriendelijke uitstraling. Maar dat lijf! Man, man, man. Ljungberg poseert in strakke boxers, hips en briefs. Met ingeolied bovenlijf. Hmm! In voetbaltenue misschien wat minder lekker, dus ga na de wedstrijd naar www.freddieljungbergsite.com, kies ‘Pictures’ en dan ‘Photos of Freddie Off the pitch’. Smullen! (PL)

Met bijdragen van Peter Leijten, Marjolein Marchal en Janet van der Vaart