1 koken

Wat kan ik met een banaan? Banaan

Koken met wat je in huis hebt

www.supercook.com

Stel, je komt met een knorrende maag thuis na een dag vol zenuwslopende deadlinestress en dan kom je erachter dat je vergeten bent boodschappen te doen. Terwijl je net van plan was om de deur niet meer uit te gaan en de hele avond onderuitgezakt tv te kijken. Vrees dan niet, want er is Supercook.com, een website die recepten presenteert aan de hand van de ingrediënten die je wél in huis hebt. Zo had ik alleen een halve zak spinazie, een banaan, boter, drie eieren, augurken, Parmezaanse kaas, brood, een ui en pindakaas in huis, waarmee ik volgens Supercook Parmezaanse spinazieballetjes kon maken. Ze waren zo voedzaam en lekker dat ik de website het advies om ook nog een broodje pindakaas met banaan te maken vergeef. (MM)