Zeker 7 doden bij steekpartij Tokio

Zeker 7 doden bij steekpartij Tokio Tokio. De Japanse politie onderzoekt de plek waar een man gisteren zeker zeven mensen heeft doodgestoken en tien anderen verwondde. Hij reed eerst met een gehuurde vrachtauto in op passanten in Akihabara, een wijk van Tokio met veel elektronicawinkels. Daarna viel hij omstanders aan. De politie heeft een 25-jarige verdachte gearresteerd. „Ik ben de wereld zat”, zou de man gezegd hebben. Foto AP Police investigators examine the crime scene of Akihabara district in Tokyo Sunday afternoon, June 8, 2008. A Japanese man rammed a truck into a crowd of shoppers, jumped out and went on a stabbing spree in Tokyo's top electronics district Sunday, killing at least seven people and wounding 10 others. (AP Photo/Itsuo Inouye) Associated Press