tv andere aanraders

tv andere aanraders Veronica Mars Ned.3, 19.00-19.45u. Tweede seizoen over slimme studente die gedwongen bijklust als privédetective is combinatie van high schooldrama en whodunit. Maar dan met sarcasme en humor. Veronica (Kirsten Bell) staat haar, vaak dronken, vader bij nadat hij als sheriff is ontslagen en als detective aan het werk gaat. caption: (Foreground) Kristen Bell, (background, l-r) Ryan Hansen,Kyle Gallner, Tessa Thompson, Enrico Colantoni, Percy Daggs, III, Joason Dohring and Francis Capra star in VERONICA MARS on UPN. Gallery Photo: Robert Voets/UPN ©2006 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved copyright: UPN

Veronica MarsNed.3, 19.00-19.45u.

Tweede seizoen over slimme studente die gedwongen bijklust als privédetective is combinatie van high schooldrama en whodunit. Maar dan met sarcasme en humor. Veronica (Kirsten Bell) staat haar, vaak dronken, vader bij nadat hij als sheriff is ontslagen en als detective aan het werk gaat.