tv andere aanraders

tv andere aanraders EK voetbal: Nederland-Italië Ned.1, 20.00-22.45u. Eerste groepswedstrijd van het Nederlandse elftal. Met een voorbeschouwing, dan liveverslag met commentaar van Frank Snoeks en de wedstrijdanalyse door Johan Cruijff en Youri Mulder. Na afloop van de wedstrijd ontvangt Jack van Gelder in NOS Studio Sportzomer gasten in Château de Duillier. A picture of Europass, the official ball, during a public training of the Swiss national football team in Freienbach on June 8, 2008. A late, opportunist goal by striker Vaclav Sverkos enabled the Czech Republic to kick off their Euro 2008 campaign with a scarcely-deserved 1-0 over co-hosts Switzerland. Switzerland play their next match against Turkey on June 11. AFP PHOTO / BORIS HORVAT AFP

EK voetbal: Nederland-ItaliëNed.1, 20.00-22.45u.

Eerste groepswedstrijd van het Nederlandse elftal. Met een voorbeschouwing, dan liveverslag met commentaar van Frank Snoeks en de wedstrijdanalyse door Johan Cruijff en Youri Mulder. Na afloop van de wedstrijd ontvangt Jack van Gelder in NOS Studio Sportzomer gasten in Château de Duillier.