De basis van Oranje

De basis van Oranje rotterdam. Vanavond tegen Italië had bondscoach Marco van Basten met deze elf spelers willen beginnen aan het EK voetbal, de basisopstelling van de oefenwedstrijd tegen Wales van vorige week. Maar Arjen Robben is geblesseerd en kan niet meedoen. Mogelijke vervangers zijn Ibrahim Afellay, Robin van Persie en Dirk Kuijt. Achterste rij, van links naar rechts: Aanvoerder Edwin van der Sar (37 jaar), Joris Mathijsen (28), Orlando Engelaar (28), John Heitinga (24) en André Ooijer (33). Voorste rij, van links naar rechts: Ruud van Nistelrooy (31), Arjen Robben (24), Rafael van der Vaart (25), Demy de Zeeuw (25), Giovanni van Bronckhorst (33) en Wesley Sneijder (23). Foto Reuters/ Michael Kooren The Netherlands' team line-up pose prior to a soccer friendly against Wales in preparation for Euro 2008 in Rotterdam June 1, 2008. Front left to right: Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Demy de Zeeuw, Giovanni van Bronckhorst, Wesley Sneijder. Back, left to right: Edwin van der Sar, Joris Mathijsen, Orlando Engelaar, John Heitinga, Andre Ooijer. REUTERS/Michael Kooren (NETHERLANDS) (EURO 2008 PREVIEW) REUTERS

Vanavond tegen Italië had bondscoach Marco van Basten met deze elf spelers willen beginnen aan het EK voetbal, de basisopstelling van de oefenwedstrijd tegen Wales van vorige week. Maar Arjen Robben is geblesseerd en kan niet meedoen. Mogelijke vervangers zijn Ibrahim Afellay, Robin van Persie en Dirk Kuijt.

Achterste rij, van links naar rechts: Aanvoerder Edwin van der Sar (37 jaar), Joris Mathijsen (28), Orlando Engelaar (28), John Heitinga (24) en André Ooijer (33).

Voorste rij, van links naar rechts: Ruud van Nistelrooy (31), Arjen Robben (24), Rafael van der Vaart (25), Demy de Zeeuw (25), Giovanni van Bronckhorst (33) en Wesley Sneijder (23).