Volgende week in NRC Handelsblad

Pieter Feith, een Nederlandse diplomaat is de baas van Kosovo Kosovo's new International Civilian Representative, Dutch diplomat Pieter Feith, speaks during an interview with Reuters in Pristina April 7, 2008. Kosovo's new EU overseers are watching closely whether pro-Europeans defeat nationalists in Serbia's May election, before deciding how to tackle the Belgrade-backed Serbs in Kosovo's renegade north. REUTERS/Hazir Reka (KOSOVO) REUTERS

MaandagBinnenland – Pieter Feith, een Nederlandse diplomaat is de baas van Kosovo

DinsdagWetenschap – Gewelddadig gedrag van jongeren is vrij goed te voorspellen

WoensdagFilm – Tweeënhalf uur bedgeheimen delen in Sex and the City

VrijdagBoeken – Cees Nooteboom over 101 Nederlandse bedevaartplaatsen

ZaterdagZaterdag &cetera – Interview met‘ontdekker’ van indianen in Brazilië

Elke dag Fokke & Sukke