Gigantische spelers bij station Zürich

Gigantische spelers bij station Zürich ZÜrich. Bij het station van Zürich zijn poppen bevestigd van voetballers. Van links naar rechts: Michael Ballack (Duitsland), Tranquillo Barnetta (Zwitserland), Andreas Ivanschitz (Oostenrijk), Cristian Chivu (Roemenië), Karim Benzema en Patrick Vieira (Frankrijk). Het Europees Kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland begint vandaag. Foto AP A worker walks by giant mannequins depicting soccer players, from left Germany's Michael Ballack, Switzerland's Tranquillo Barnetta, Austria's Andreas Ivanschitz, Romania's Cristian Chivu, France's Karim Benzema and Patrick Vieira, at the main railway station in Zurich, Switzerland, Friday, June 6, 2008, one day before the opening game of the Euro 2008 European Soccer Championships in Austria and Switzerland. (AP Photo/Vadim Ghirda) Associated Press

Meer over het EK:

Pagina 11: Zwitserland als land van bankiers en niet van voetballers, de Italiaanse bondscoach Roberto Donadoni

Pagina 15: Interview met oud-voetballer en analyticus Jan Mulder

Pagina 26: Marketing rond het EK