Wereldoceaandag in Blijdorp

Wereldoceaandag in Blijdorp KINDEREN Rotterdam Op 7 & 8 juni is het Oceaanweekend en in diergaarde Blijdorp zijn er activiteiten. In het Oceanium kunnen kinderen in de Haaienzaal een zeepaardjes-film zien. In het Kelp-aquarium is een bestuurbare camera die een kijkje tussen het kelp geeft. Kinderen ontvangen in het publiekslab het Wereld Oceaan Paspoort, waarmee ze door opdrachten uit te voeren ‘burger van de oceaan’ worden. Er zijn vrolijk zingende octopussen en misschien komt Neptunus met zeemeermin ook nog. Inl www.diergaardeblijdorp.nl

Rotterdam

Op 7 & 8 juni is het Oceaanweekend en in diergaarde Blijdorp zijn er activiteiten. In het Oceanium kunnen kinderen in de Haaienzaal een zeepaardjes-film zien. In het Kelp-aquarium is een bestuurbare camera die een kijkje tussen het kelp geeft. Kinderen ontvangen in het publiekslab het Wereld Oceaan Paspoort, waarmee ze door opdrachten uit te voeren ‘burger van de oceaan’ worden. Er zijn vrolijk zingende octopussen en misschien komt Neptunus met zeemeermin ook nog.

Inl www.diergaardeblijdorp.nl