Sven moet een wijde zwembroek dragen

In Modepopje geeft een upcoming stylist iedere maand ongevraagd modeadvies aan een Bekende Nederlander. Sophia van den Hoek (22) is winnares van de Elle Stylist award. Zij winkelde voor schaatser Sven Kramer een nieuwe kastinhoud bij elkaar.

Sophia: ‘De meeste mensen kennen Sven Kramer vooral in zijn strakke schaatskleding en zijn trainingspakken. Het leek me daarom leuk om hem juist vrij netjes aan te kleden, met af en toe nog een beetje sportieve invloeden, zoals een T-shirt met print, een sporttas en sneakers. Voor deze zomer is grijs echt een modekleur voor mannen, vandaar het pak. Omdat Sven Kramer een fris gezicht heeft, denk ik dat die kleur hem goed zal staan. Om het grijs wat op te fleuren heb ik voor paarse en groen-blauwe accenten gekozen. Dat zijn geen alledaagse kleuren, maar dat past wel bij hem. In de modebladen zie je al een hele tijd goede trenchcoats voor mannen, maar toch wordt hij op straat nog niet vaak gedragen. Jammer, want het kan juist stoer zijn, zeker ook bij Sven. En hoewel hij vaak strakke schaatspakken draagt, vind ik dat zijn zwembroek wel gewoon lekker wijd moet zijn.’

boven

T-shirt met print Solid jeans via Fittz 19,95 euro www.out-fitz.nl

Trenchcoat Jeroen van Tuyl, prijs op aanvraag 010 4778684

Paarse blouse Jeroen van Tuyl, prijs op aanvraag 010 4778684

Paars T-shirt United colors of Benetton 22,90 euro 020 4197576

Getailleerd kostuum Zumo via Fittz 339,95 euro www.out-fitz.nl

Zwembroek WE 19,95 euro www.wefashion.com

onder

Zonnebril Funkie House, 19,95 euro www.funkiehouse.nl

Witte schoenen D.CO via MGH2O 119 euro www.mgh2o.nl

Paarse sneakers Vans via Lijfstijl 75 euro www.lfstl.nl

Zilveren riem H&M 9,90 euro 020 5567777

Tas Dunlop vis Fittz 59,95 euro www.out-fitz.nl