Stripdagen

Stripdagen Haarlem Op zo’n 50 locaties worden t/m 8 juni de Stripdagen in Haarlem en omgeving gehouden. Er zijn exposities, beurzen, optredens, lezingen en allerlei andere activiteiten rondóm strips, popcultuur en beeldende kunst. In de Filmschuur is een speciaal stripfilmprogramma, in de Toneelschuur geven Beumer & Drost de voorstelling Dick Bos, in de Philharmonie is een uitgeversbeurs en in restaurant Brahms & Liszt exposeert oud-gediende Willy Lohmann rondom het thema ‘Adam en Eva’. Inl www.stripdagenhaarlem.nl Gerrie Hondius?

Haarlem

Op zo’n 50 locaties worden t/m 8 juni de Stripdagen in Haarlem en omgeving gehouden. Er zijn exposities, beurzen, optredens, lezingen en allerlei andere activiteiten rondóm strips, popcultuur en beeldende kunst. In de Filmschuur is een speciaal stripfilmprogramma, in de Toneelschuur geven Beumer & Drost de voorstelling Dick Bos, in de Philharmonie is een uitgeversbeurs en in restaurant Brahms & Liszt exposeert oud-gediende Willy Lohmann rondom het thema ‘Adam en Eva’.

Inl www.stripdagenhaarlem.nl