Richard III, de gebochelde emir

Richard III, de gebochelde emir Amsterdam Op het Holland Festival is een Arabische versie te zien van Shakespeares Richard III. De machtstrijd van de gebochelde schurk blijkt moeiteloos over te plaatsen naar een moderne Golfstaat. Verder deze week op het festival: Luk Percevals Molière, Peter Missottens Weer Slecht Weer, Forsythes Decreation, en de Mexicaanse voorstelling De Monstruos y Prodigios, over castraatzangers. Met een siamese tweeling, een dressuurpaard en een centaur. T/m 22 juni. Info 020-5237787 of www.hollandfestival.nl.

Amsterdam

Op het Holland Festival is een Arabische versie te zien van Shakespeares Richard III. De machtstrijd van de gebochelde schurk blijkt moeiteloos over te plaatsen naar een moderne Golfstaat. Verder deze week op het festival: Luk Percevals Molière, Peter Missottens Weer Slecht Weer, Forsythes Decreation, en de Mexicaanse voorstelling De Monstruos y Prodigios, over castraatzangers. Met een siamese tweeling, een dressuurpaard en een centaur.

T/m 22 juni. Info 020-5237787 of www.hollandfestival.nl.