Poetry International

Poetry International Rotterdam In 2008 zal voor het eerst in de geschiedenis het merendeel van de wereldbevolking in de verstedelijkte gebieden wonen. Voor Poetry International was dit aanleiding om de 39e editie van haar festival – van 7 t/m 13 juni in de Rotterdamse Schouwburg – te wijden aan het thema ‘Stad en Land’. Een week lang worden er programma’s, lezingen, interviews en debatten georganiseerd. Het festival gaat van start met een nieuw concept: eerst een programma bijwonen en dan betalen naar inzicht. Inl www.poetry.nl voordragen

Rotterdam

In 2008 zal voor het eerst in de geschiedenis het merendeel van de wereldbevolking in de verstedelijkte gebieden wonen. Voor Poetry International was dit aanleiding om de 39e editie van haar festival – van 7 t/m 13 juni in de Rotterdamse Schouwburg – te wijden aan het thema ‘Stad en Land’. Een week lang worden er programma’s, lezingen, interviews en debatten georganiseerd. Het festival gaat van start met een nieuw concept: eerst een programma bijwonen en dan betalen naar inzicht. Inl www.poetry.nl