Papier Biënnale

Papier Biënnale Apeldoorn/Rijswijk Verspreid over twee musea tonen 27 kunstenaars op de Holland Papier Biënnale beeldende kunst gemaakt van papier. Met o.a. de uit Taiwan afkomstige Long-Bin Chen en de Nederlandse Oskar die voor hun sculpturen papier uit telefoonboeken gebruiken. En de Japanse techniek van het draaien van stroken papier tot draden die wordt toegepast door Noriko Yamaguchi. T/m 14 sept Museum Rijswijk, Herenstraat 67, di-zo 12-17u. Coda Apeldoorn, Vosselmanstraat 299. Di-zo 10-17u30.

Apeldoorn/Rijswijk

Verspreid over twee musea tonen 27 kunstenaars op de Holland Papier Biënnale beeldende kunst gemaakt van papier. Met o.a. de uit Taiwan afkomstige Long-Bin Chen en de Nederlandse Oskar die voor hun sculpturen papier uit telefoonboeken gebruiken. En de Japanse techniek van het draaien van stroken papier tot draden die wordt toegepast door Noriko Yamaguchi.

T/m 14 sept Museum Rijswijk, Herenstraat 67, di-zo 12-17u. Coda Apeldoorn, Vosselmanstraat 299. Di-zo 10-17u30.