Neem de tijd op Oerol

Neem de tijd op Oerol Terschelling Het Terschellings Oerol Festival 2008 staat in het teken van de tijd. De Amerikaanse theater- en operaregisseur Robert Wilson maakt de voorstelling Walking, een wandeling tussen Waddenzee en Noordzee die 4 uur moet duren. Landschapsarchitect Bruno Doedens van SLEM maakt kunstwerken die zich traag langs de vloedlijn voortbewegen. Nieuw is de formule van vierentwintig-uur: op het hele eiland is er non- stop muziek, dans en theater. Terschellings Oerol 13 t/m 22 juni. Inl. www.oerol.nl Doedens, Bruno

Terschelling

Het Terschellings Oerol Festival 2008 staat in het teken van de tijd. De Amerikaanse theater- en operaregisseur Robert Wilson maakt de voorstelling Walking, een wandeling tussen Waddenzee en Noordzee die 4 uur moet duren. Landschapsarchitect Bruno Doedens van SLEM maakt kunstwerken die zich traag langs de vloedlijn voortbewegen. Nieuw is de formule van vierentwintig-uur: op het hele eiland is er non- stop muziek, dans en theater.

Terschellings Oerol 13 t/m 22 juni. Inl. www.oerol.nl